BEJELENTKEZÉSREGISZTRÁCIÓHASZNOSSZOLGÁLTATÁSAINKHIRDETÉSFELADÁS

Cikkek

Bicikli – Könyvtár

publikálva: 2013. március. 20. 13:00

Mindannyiunk számára ismert a könyvtár fogalma, ahonnan kedvünkre kölcsönözhetünk könyveket, de hallottunk-e már a Bicikli Könyvtárról, ahol ugyanezt megtehetjük a kétkerekűekkel.A Londonból kiindult furcsa vállalkozás nemcsak a környezetbarát közlekedést hivatott népszerűsíteni, de a „könyvtáraikat” (bár célszerűbb lenne „biciklitárnak” nevezni) is újrahasznosított emeletes buszban alakították ki, ezzel új értelmet adva nekik.

Hasonlóan egy hagyományos könyvtárhoz, itt is kedvünkre böngészhetünk a különböző kerékpárok széles kínálatából, kikölcsönözhetjük és tesztelhetjük őket. A gazdag választéknak köszönhetően mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt, és a kölcsönző lehetőséget biztosít a megvásárlására is.

Az átalakított busz alsó szintjén a bemutatóterem, míg a felső szinten a kölcsönző részleg található, ahol ruhákat és kerékpáros kiegészítőket is kipróbálhatunk. Akiknek szakértői tanácsra van szükségük, azokat a képzett, kétkerekűekre szakosodott dolgozó útba igazítja, illetve a hely nevéhez hűen valódi kerékpáros könyvek is a segítségünkre lehetnek.Hozzászólások

Jelenleg nincs hozzászólás.

Kerékpár vétel
Kereskedéslista


Közösség


Hirdetésfeladás
link
link
link
link
link
Szolgáltatásaink
link
link
link
link
link
Hasznos
link
link
link
link
link
üres